boosopdelucht

boosopdelucht

BOOS OP DE LUCHT

1 augustus 2009 - 10:13 uur

Maak van je hart geen moordkuil. Af en toe wat stoom afblazen kan geen kwaad. Sterker nog; het lucht zelfs op.

De mens is van nature een kuddedier, dat is en blijft een feit Daar wordt echter niet mee bedoeld dat we alles maar moeten nemen zoals het ons wordt voorgehouden. We worden dagelijks gedwongen geconfronteerd met tenenkrommende en gehypte televisieprogramma’s, naargeestige situaties of onuitstaanbaar menselijk contact. Het satirische weblog boosopdelucht.nl wordt daarom door de schrijver gebruikt als digitale spuiklep voor kleine en grote ergernissen. Met een licht-intolerante maar vooral sarcastische inslag schrijft hij over herkenbare gebeurtenissen van alle dag. Soms uit rancune, soms uit frustratie, maar meestal als cynische kijk op onze samenleving.

De inhoud heeft geen impliciete of expliciete bedoeling. Het is belangrijk te weten dat de blogs zijn bedoeld als grap, gedachte-experiment, extreme voorbeelden van bepaalde zaken (sociale, juridische, politieke, filosofische of andersoortige van aard) of het resultaat van een extreme geestelijke toestand, tot de uitersten van tijdelijke of permanente krankzinnigheid en dementie. Enige herkenning van familie, vrienden of bekenden berust louter op toeval. De verhalen zijn geïnspireerd door de werkelijkheid en niet gebaseerd op de werkelijkheid.

De schrijver heeft niet de pretentie met dit weblog de wereld te veranderen; al zou hij dat maar al te graag willen. Sommige dingen maken hem gewoon boos; heel boos! Hij nodigt je uit zijn blogs te lezen, te volgen en ervaringen te delen. Dan worden we samen boos; boos op de lucht!

dotline_470x1
1.551 views | reageren | nog geen reacties | print | bloglink | e-mail | delen
categorie: algemeen | terug naar bovenreageer ook op deze blog
* verplichte velden

footer line


home | reageer@boosopdelucht.nl | RSS-blogs | inlog | sitemap | google analytics | disclaimer
Deze weblog wordt bijeengehouden door WordPress 2.8.4. Sohosted dient als gastheer.
© 2019 boosopdelucht.nl