boosopdelucht

boosopdelucht

CARPETWRONG

4 augustus 2009 - 14:48 uur

‘Alleen komende zaterdag tot 40% korting op alle laminaat, tapijt en vinyl boven op alle aanbiedingen.’ Kamerbrede onzin, deze commercial van CarpetRight. De laatste drie dagen van de week komt ie, tot grote ergernis, weer langs tussen mijn favoriete televisieprogramma’s. En dat elke week weer opnieuw. En alleen nu (lees: komende) zaterdag geldt de korting. Nee, niet volgende week of over een maand. Alleen NU zaterdag! Wat een vreselijk irritante commercial. En ga vooral niet midden in de week naar CarpetRight, want dan betaal je tot 40% te veel. Wellicht nog een tip. Via de internetsite van CarpetRight krijg je extra 5% korting op alle aankopen wanneer je boven de 250 euro koopt. Slim van CarpetRight. Maar met 40% korting kom je wellicht nooit aan dit bestedingsbedrag. Kan niemand deze hoogpolige commercialonzin stoppen? Want hiervan word ik nu boos!

dotline_470x1
2.017 views | reageren | 1 reactie | print | bloglink | e-mail | delen
categorie: televisie | terug naar boven

1 reactie op deze blog:

    Melchior - 2 september 2009, 22:14 uur

    ja, hier is het allemaal om begonnen, nietwaar? En je hebt geliljk! O zo gelijk!

reageer ook op deze blog
* verplichte velden

footer line


home | reageer@boosopdelucht.nl | RSS-blogs | inlog | sitemap | google analytics | disclaimer
Deze weblog wordt bijeengehouden door WordPress 2.8.4. Sohosted dient als gastheer.
© 2019 boosopdelucht.nl