boosopdelucht

boosopdelucht

WEEKENDJE BANKROET (2)

21 september 2009 - 18:35 uur

Na wat gerommel in interne systemen begrijpt de bank op maandagmiddag echt niet wat er mis is gegaan. Of ik wel drie keer de goede pincode heb ingetoetst? Aangezien mijn omgeving nog niet heeft geconstateerd dat ik dement ben, lijkt me dit geen sterk argument. (Ik heb dit voor de zekerheid wel even geverifieerd bij mijn naasten aangezien het voordeel van dement zijn is dat je het zelf niet merkt en dus niet weet.) Telefonisch kunnen ze echter weinig voor me doen. Ik moet toch echt even langskomen. Mijn pas kan dan worden gedeblokkeerd. Het bankbedieningsjuffrouwtje stelt ook voor om dan gelijk samen met mij het pinnen opnieuw te proberen. In een fractie dwalen mijn gedachten af…

Ik zie mezelf met een leuk, jong Rabo-deerntje naar de geldautomaat lopen. Ze blijft achter mij staan wanneer we samen het pasje in de daarvoor bedoelde gleuf steken. Ze legt haar hand met rood gelakte nageltjes boven op de mijne en samen toetsen we de vier geheime cijfertjes. Ik neem alle tijd bij het intoetsen van de verschillende keuzeopties op het schermpje. Met een omhelzing vieren we het slagen van…

Samen opnieuw het pinnen proberen? Klink ik zo labiel via de telefoon? Dan heb je me op een plaats waar ik niet voor mezelf insta. Mijn agressie komt uit alle kieren en gaten. Het hele internet, laat staan dit weblog, is te klein om mijn frustratie te beschrijven. En vanwege de bekrompen openingstijden moet ik ook nog verlof nemen voor een bezoekje aan het geldhuis om deze ellende te herstellen. Even tot tien tellen en rustig doorademen. Eins, zwei, drei…

Wordt wederom vervolgd!

dotline_470x1
1.623 views | reageren | nog geen reacties | print | bloglink | e-mail | delen
categorie: in en om het huis | terug naar bovenreageer ook op deze blog
* verplichte velden

footer line


home | reageer@boosopdelucht.nl | RSS-blogs | inlog | sitemap | google analytics | disclaimer
Deze weblog wordt bijeengehouden door WordPress 2.8.4. Sohosted dient als gastheer.
© 2019 boosopdelucht.nl