boosopdelucht

boosopdelucht

SECOND LOVE

19 mei 2010 - 12:43 uur

Je hoort vaker van die dingen die zo ongelofelijk zijn dat je even twijfelt aan je eigen geest. Je mond valt open van verbazing en je vraagt je af waarom deze wereld, vol Sodom en Gomorra, überhaupt nog niet naar de verdoemenis is. Onlangs hoorde ik rond het middaguur op de radio een commercialbreak waarin, tussen de Oil-of-Olaz-total-effects-anti-onzuiverheden-dagcrème en de verassende sperziebonen van Bonduelle, een hitsig vrouwenstem een geheimzinnig cadeau aanprijzen. Met de boodschap ‘je bent gelukkig met je relatie, maar vindt monogaam ook wel erg monotoon’, wordt Second Love – dè nieuwe online datingdienst – sinds kort via radio en teevee op een zeer dubieuze manier in de markt gezet.

Staat je sexrelatie al jaren in de koelkast, ligt je goesting als een slecht verteerde maaltijd op je maag en is je partners libido verder te zoeken dan de Palestijns-Israëlische vredesonderhandelingen? Wil je geen grote veranderingen, maar ben je wel toe aan iets anders? Veilig vreemdgaan bestaat. Tenminste, als je Second Love mag geloven. De zoekmachine voor wellustige avonturiers die op zoek zijn naar een discrete tweede liefde; een geheime liefde; een liefde gebaseerd op liegen, bedriegen en bedrogen worden, heeft als enige ludieke inschrijfvoorwaarde dat je al een bestaande relatie hebt, maar met te weinig seks en teveel sleur. In dat geval vind je op secondlove.nl een spannende belevenis met iemand die, net als jij, niet uit is op een vaste verhouding, maar zin heeft in een flirt of een losse affaire. Overspel is zo oud als de weg naar Rome; dus waarom dan niet reguleren?

Carteblanche68 is 44 jaar, heeft een lieve vrouw en twee schatten van dochters. Hij vindt zichzelf zeker niet onaantrekkelijk en zoekt speelse, ondeugende ontmoetingen. Hij is voornamelijk op zoek naar verboden vruchten omdat die nu eenmaal het lekkerst smaken. Zijn leven is overgoten met een flinke dosis humor en zijn positieve eigenschappen zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid. Hij ziet in dit geheime avontuur ook een therapeutische werking en fakers hoeven niet te reageren.
Draakje1970 is een sterke, spontane vrouw die met beide benen stevig op de grond staat maar steeds vaker de lentekriebels mist. Ze gaat zingend door het leven maar laat altijd ruimte voor wat extra muziek. Ze speelt graag met vuur mits dit zorgvuldig gebeurt en is niet voor één gat te vangen. Ben jij die leuke man met stiekeme fantasieën die weet om te gaan met spanning zonder zekerheden of toezeggingen? Dan moet je beslist bij Draakje1970 zijn.

Loop je als stiekeme gebruiker enig risico? Ben je gek! Onder het motto ‘niets moet, alles mag’ zitten beide partijen immers onder dezelfde geheime condities onder elkaars kleren te friemelen op een verlaten parkeerplaats of in een sowieso al met illegale prostitutie gevuld Van der Valk Motel, om hun jarenlang opgespaarde geilheid op een geniepige manier te stillen. Dit alles terwijl je huisgezin niets vermoedend aanneemt dat het overwerken de laatste tijd wel heel erg vaak voorkomt terwijl het extra inkomen als sneeuw voor de zon verdwijnt. Is zoveel avonden per week sporten nu echt nodig terwijl van het resultaat nog maar weinig is te zien? En mamma is sinds kort wel erg druk met het voorzitterschap van de hobbyclub Het Gestikte Naadje. Leuker wordt het wanneer beide partners undercover actief zijn. Natuurlijk is Second Love niet verantwoordelijk voor het persoonlijke verlies, de directe of indirecte schade of claims die voortkomen uit de aangeboden datingdienst. De smeerlapperij is via hun algemene voorwaarden vanzelfsprekend zorgvuldig afgedekt. Het zal je toch maar gebeuren dat je door het stiekeme gedoe weken lang erotisch zit te chatten met Bambi65 die bij de eerste verwachtingsvolle ontmoeting je eigen opgedroogde eega blijkt te zijn.

Heb ik je zinnen enorm geprikkeld en wil jij het occulte avontuur aangaan: binnen een wip en een zucht (om maar even in de context te blijven) heb je een eigen online profiel en wensenlijst met een keur aan persoonlijke sexfantasieën aangemaakt. Trek je stoute pumps aan en laat de op maat geselecteerde viespeukerij maar in je mailbox stromen. Makkelijk zat! Inmiddels gingen al ruim 30.000 smeerpijpen je voor. Voor dames is de dienst gratis; heren moeten via iDeal een abonnementsprijs van 35 euro per maand neertellen. Dat is bepaald geen kattenpis. Maar je krijgt er dan ook veel, onbetaalbare spanning voor terug. Betaal echter niet via jullie gezamenlijke betaalrekening; anders heb je, naast je opgelopen second-SAO, nog meer uit te leggen aan het nietsvermoedende thuisfront.

dotline_470x1
2.143 views | reageren | 1 reactie | print | bloglink | e-mail | delen
categorie: televisie | terug naar boven

1 reactie op deze blog:

    online pilot shop - 16 februari 2019, 04:35 uur

    Thanks for this wonderful article. Also a thing is that many digital cameras are available equipped with a zoom lens that allows more or less of that scene for being included by ‘zooming’ in and out. All these changes in concentration length are generally reflected from the viewfinder and on huge display screen right on the back of the exact camera.

reageer ook op deze blog
* verplichte velden

footer line


home | reageer@boosopdelucht.nl | RSS-blogs | inlog | sitemap | google analytics | disclaimer
Deze weblog wordt bijeengehouden door WordPress 2.8.4. Sohosted dient als gastheer.
© 2020 boosopdelucht.nl